LET OP: De hele maand mei op alle Frogs & Dogs kleertjes 20% korting

Home » Speenkoorden » Zelf een speenkoord samenstellen

Speenkoord samenstellen

Heb je voorkeur voor een kleur of vorm kraal. Hier kun je zelf aangeven welke kralen je in het speenkoord verwerkt wilt hebben. Je kunt er drie kiezen. Dit zullen de 'hoofdkralen' van het speenkoord worden. Kies daarna het kleur koord (roze, blauw of wit) en de speenclip uit. Wil je er een naam bij? Uiteraard kun je dit ook aangeven op het bestelformulier.

Super leuk om te geven. Een speenkoord met de naam van de baby!

Je kunt natuurlijk een meisjes, jongetjes of uni speenkoord kiezen, maar misschien vind je het veel leuker om zelf een speenkoord samen te stellen. 

Hier kun je zelf aangeven welke kralen je in het speenkoord verwerkt wilt hebben. Je kunt er drie kiezen. Dit zullen de 'hoofdkralen' van het speenkoord worden. Kies daarna het kleur koord (roze, blauw, zwart of wit) en de speenclip uit. Wil je er een naam bij? Uiteraard kun je dit ook aangeven op het bestelformulier.

Wil het speenkoord compleet maken met een speentje, kies dan voor zo'n leuke retro Bibs speen of een retro Bibs speen 'glow in the dark'.

  • Het speenkoord is een hulpmiddel om de speen niet kwijt te raken, het is geen speelgoed
  • Het speenkoord dient niet met het kindje meegegeven te worden in bed of wiegje, maar altijd onder toezicht van een volwassene gebruikt te worden
  • Een speenkoord is niet om op te kauwen
  • Het gebruiken van een speenkoord is op eigen verantwoordelijkheid