(Brievenbus)cadeautjes

Wil jij een kleinigheidje laten bezorgen bij de pasgeboren baby of bij een kindje dat jarig is? Kies dan voor zo'n schattig bedrukt speendoekje of mutsje in combinatie met een spuugdoekje of slabbetje in dezelfde kleur. Je kiest natuurlijk je eigen tekst. 

Wat zijn brievenbus cadeautjes?

Brievenbus cadeautjes zijn kleine geschenken die door de brievenbus passen. Dat is handig voor bijvoorbeeld een verjaardag, geboorte of gewoon zomaar. Een voordeel van brievenbus cadeautjes is dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn om het pakket aan te nemen. Jij bestelt online en de ontvanger heeft het brievenbus cadeau super snel in huis! Bij thuiskomst wordt de ontvanger hartelijk verrast!

Door de brievenbus

Schattige brievenbuscadeautjes. Het speendoekje olifantje 'Ollie' kan gepersonaliseerd worden met de naam van de baby/het kindje erop of met een tekst die jij zelf leuk vindt. Dit kun je doorgeven tijdens het bestellen. Standaard kun je kiezen kiezen voor een zwarte of witte bedrukking, maar wil je een andere kleur bedrukking neem dan even contact op zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen. Wil je graag een ander lettertype, laat dit dan even weten via het kopje 'opmerkingen' tijdens het bestellen. De prijzen zijn inclusief de bedrukking maar exclusief de verzendkosten. Wil jij graag een bedrukt rompertje versturen en heb je zelf een leuke originele tekst, laat het dan even weten zodat we een voor jou passend product kunnen maken. Meer ideeën voor rompertjes vind je hier: bedrukte rompertjes. En zo'n leuk gepersonaliseerd rompertje past natuurlijk ook prima door  de brievenbus. Dat wordt dus een hele leuke verrassing voor de ontvanger. Je kunt een brievenbuspakketje ook gebruiken om bekend te maken dat jullie een baby verwachten. Verzin je eigen tekst voor op het mutsje, olifantje Ollie of op het rompertjes. Natuurlijk maken we van het gepersonaliseerde cadeau een echt cadeau en zorgen dat het feestelijk wordt ingepakt. Zo wordt het geven een feestje en het krijgen ook.