Houten speelgoed Label Label

Voor het geverfde houten speelgoed wordt een kindvriendelijke verf op waterbasis gebruikt

prijzen zijn inclusief bedrukken en feestelijk inpakken // neem bij vragen gerust even contact op

Waarom kiezen voor Label Label?

Wie kiest voor Label Label, kiest voor duurzaam speelgoed. De huisstijl is lief, hedendaags, aantrekkelijk… Speelgoed met een educatieve en decoratieve waarde en met aandacht voor onze leefwereld nu en die waarin onze kinderen zullen opgroeien.

Label Label hout

Houten speelgoed oogt mooi, is warm, is degelijk en is bovendien ecologisch verantwoord.

Als je voor houten speelgoed kiest, kies je voor duurzaamheid en vooral voor de natuur. Daarom vindt Label Label het bij de ontwikkeling van het houten speelgoed belangrijk om voor FSC hout te kiezen.

“Bossen zijn van onschatbare waarde en precies daarom is duurzaam bosbeheer één van de oplossingen om wereldwijd bossen te beschermen en te behouden, en dit is waar het bij FSC om gaat!”

Rollenspel

Kinderen vinden het leuk om grote mensen na te doen. Met het speelgoed van Label Label wordt dat nog leuker. Theekransjes houden met dat zo'n super leuk theeserviesje dat ook nog eens gepersonaliseerd kan worden. Een espresso machine om de lekkerste kopjes koffie te zeggen of een keukenmachine waar de lekkerste gerechten in klaar gemaakt kunnen worden. Ook het kooktoestel van Label Label mag niet ontbreken, de lekkerste gerechten kunnen bereid worden. 

Houten bouwblokken en stapeltorens

De vrolijke houten blokkendoos van Label Label is erg leerzaam. Door de verschillende openingen in de kubus kunnen de acht vormpjes naar binnen worden geduwd. Ook het shape sorting wheel is leerzaam door de verschillende blokjes. Schuif het spijltje omhoog en de blokjes kunnen er weer uit. De activity Cube heeft niet alleen een vormensorteerder, maar ook een xylofoon, tandwielen, een doolhof, en een labyrint.

Het is een feestje om met de blokkenkar van Label Label te spelen. De blokkenkar is voorzien van houten wielen en is gevuld met alfabet blokjes. Het handvat zit op een ideale hoogte voor peuters en kleuters. 

Houten treinen, autobanen en autootjes

Welk kind is er niet gek op auto’s en treinen? De houten treinen zijn voorzien van leuke patronen en kleuren. Met de blokken in diverse vormen kun je steeds andere wagons maken. De autobaan met de vier autootjes zorgt voor veel plezier, één voor één racen de autootjes naar beneden. De houten autobaan is er in roze, blauw, groen, de neutrale nougat kleur en zwart/wit en kan gepersonaliseerd worden met de geboortegegevens zodat het super mooi staat op de babykamer of kinderkamer. Ook heel leuk zijn de autootjes in de kleuren roze, blauw, groen en nougat met daarop verschillende afbeeldingen. Alle voertuigen zijn gemaakt van steven hout en kunnen tegen een stootje. Gepersonaliseerd met naam zijn de autootjes nog leuker.