Houten loopwagentjes en fietsjes

In de regio worden alle producten in elkaar gezet geleverd, kant en klaar om direct cadeau te geven

Indien het product verzonden moet worden, zijn er een aantal producten die niet standaard in elkaar worden gezet. Neem bij vragen even contact op.

Prijzen zijn inclusief bedrukken // neem bij vragen gerust even contact op

Binnenkort vind je hier nog meer groot houten speelgoed

Poppenspeelgoed

Kindjes hebben zoveel fantasie. Hoe leuk is het als de pop een eigen poppenbed heeft zodat de pop lekker kan slapen in een eigen gepersonaliseerd poppenbed of dat er een wandelingetje gemaakt kan worden met een eigen gepersonaliseerde poppenwagen. Natuurlijk kan de pop ook in de buggy want daar kan je ook hele wandelingen mee maken. 

Transport en vervoer

Transport vindt niet alleen via de weg plaats maar natuurlijk ook over het water. Het grote containerschip van wel 60 cm. lang vervoert vier containers in de kleuren geel, groen, oranje en grijs. De containers komen uit Hamburg, Hong Kong, New York en Rotterdam. Onder het containerschip zitten wieltjes hierdoor kan het containerschip makkelijk door de kamer 'varen'. Het containerschip kan ook gepersonaliseerd worden. De veerboot is ook voorzien van wieltjes zodat hij makkelijk kan 'varen'. De oprijplaten kunnen op en neer door de handeltjes aan de zijkant. De blauwe containers van de transportwagen komen uit Marseille en Antwerpen. Zowel de transportwagen als de veerboot kunnen ook gepersonaliseerd worden. 

De 'mensen' kunnen vervoert worden met de dubbeldekker Tour Bus. In deze dubbeldekker Tour Bus kunnen wel 8 passagiers mee en de chauffeur zelf natuurlijk.  

Rollenspel

Kokkerellen in de keuken is vinden kinderen ook heel leuk. Met deze gepersonaliseerde keuken wordt dat nog leuker. Maar mama nadoen met deze mooie kaptafel van Little Dutch is ook een feestje. De kaptafel bestaat uit een haarborstel, lippenstift, parfum, oogschaduw, een nagelvijl en nagellak. 

Parkeergarages vindt je overal. Zo kunnen alle auto's netjes een plekje vinden. Deze houten parkeergarage van Tryco is super stoer voor je kindje. De garage is helemaal hip, hij is voorzien van een carwash, een slagboom, een helikopterplatform, een takellift die met de hand te bedienen is én zelfs een elektrisch oplaadpunt voor elektrische auto's. Genoeg om te ontdekken dus voor je kindje! Urenlang speelplezier is gegarandeerd.

Ook de verkeersborden, 4 auto's en een helikopter ontbreken niet, zodat je kleintje zijn of haar eigen speelwereld kan creëren. 

Leren lopen

Als je kleintje leert lopen, is dat een hele uitdaging. Zo'n leuke loopkar (of loopwagen) helpt daar bij. Je kunt kiezen uit verschillende karretjes. Zo hebben we een blokkenkar, een loopkar, loopwagentje of een activity walker. maar achter zo'n leuke poppenwagen of buggy kan jouw kindje natuurlijk ook leren lopen. Met de activiteiten van de activity walker weet jouw kindje vast en zeker ook wel raad. Als je kindje net iets groter is, is een bakfietsje ook heel leuk. Met een bakfiets kan je kindje al zittend toch lopend op stap. De bakfiets is er in roze en in blauw. Naast de bakfiets is er ook nog het loopfietsje. Ook met deze roze loopfiets kan jouw kindje op stap.