Houten speelgoed Little Dutch

Voor het geverfde houten speelgoed wordt een milieuvriendelijke verf gebruikt op waterbasis zonder giftige stoffen.

prijzen zijn inclusief  bedrukken en feestelijk inpakken // neem bij vragen gerust even contact op

Geef de (geboorte)gegevens door tijdens het bestellen

Houten speelgoed van Little Dutch

Er is zo ontzettend veel keus uit Little Dutch houten speelgoed. Verschillende houten treinen, diverse houten autobanen, telramen, regenbogen, rammelaars, hamerbankjes, een gereedschapskistje in hele mooie kleuren, een blokkenkar, een broodrooster en zelfs een kaptafel. Een transportwagen, autootjes, een brandweerkazerne, serviesjes en ook de Ark van Noach. Het speelgoed is leuk om mee te spelen, de kindjes kunnen met hun fantasie vast goed uit de voeten met dit mooie speelgoed van Little Dutch. Er is genoeg keus en het speelgoed is tevens een leuk accessoire voor in de babykamer of kinderkamer. De kleuren zijn roze, mint, blauw, roest en blank hout. 

Milieuvriendelijk

Voor het geverfde houten speelgoed wordt een milieuvriendelijke verf gebruikt op waterbasis zonder giftige stoffen.

Houten treinen, autobanen en autootjes

Welk kind is er niet gek op auto’s en treinen? De populaire houten trein is voorzien van leuke patronen en cijfers. Met de blokken in diverse vormen en kleuren kun je steeds andere wagons maken. De autobaan met de vier autootjes zorgt voor veel plezier, een voor een racen de autootjes naar beneden. Ook bij de houten transportwagen zitten 4 autootjes waarmee je kleintje zich uren kan vermaken met zijn/haar fantasie. Ook heel leuk zijn de pick-up, de tractor, het busje en de beetle. Alle voertuigen zijn gemaakt van steven hout en kunnen tegen een stootje.

Rollenspel

Kinderen zitten vol fantasie en kunnen met het houten speelgoed van Little Dutch veel leren door het rollenspel. Hoe leuk is het om theekransjes te houden met hun favoriete knuffels en poppen. Kinderen vinden het tenslotte leuk om grote-mensendingen te doen en dit is helemaal leuk als papa of mama meespeelt. 

Met het schattige theeservies kan je kleintje heerlijke kopjes thee schenken en denkbeeldige taartjes serveren aan vriendjes en vriendinnetjes.

Broodrooster: Met dit houten broodrooster kan je kindje zelf de boterham roosteren en beleggen. 

Winkeltje spelen is helemaal leuk met de mooie houten kassa van Little Dutch. De kassa heeft een scanner om alle producten mee te scannen, knopjes om in te drukken en een kassa lade met speelgeld. Betalen kan ook met de pinpas!

Met de gereedschapskist kan de kleine klusser helpen met alle klusjes in huis! De houten gereedschapskist zorgt voor veel speelplezier bij elke kleine klusser en heeft mooie nieuwe kleuren. 

 

Houten bouwblokken en stapeltorens

De vrolijke houten vormenstoof van Little Dutch is erg leerzaam. Door de verschillende openingen kunnen de vormen naar binnen worden geduwd.

De stoere Little Dutch houten hamerbank die er in verschillende kleuren is, zorgt ervoor dat jouw kindje de staafjes één voor één met de hamer dieper in het hamerbankje kan slaan. Zijn alle staafjes erin geslagen? Draai het bankje om en ze kunnen weer opnieuw beginnen.

Het is een feestje om met de blokkenkar van Little Dutch te spelen. De kar is voorzien van houten wielen en is gevuld met gekleurde blokjes. Het handvat zit op een ideale hoogte voor peuters en kleuters.

De Little Dutch houten regenboog is eigenlijk een houten stapeltoren in de vorm van een prachtige regenboog met hele mooie kleuren. Met deze halfronde vormen kan je kindje spelen en leren omgaan met evenwicht en allerlei creaties maken door de fantasie te gebruiken. De bogen kun je bijvoorbeeld ook gebruiken als een treintunnel, een huisje voor kleine poppetjes of bergen voor autootjes.