Een leuk persoonlijk cadeau

Een badjasje, knuffel, badcape of slab met daarop de naam van de baby geborduurd. 

je kunt kiezen voor inclusief of exclusief bedrukken/borduren

Geborduurde badjasjes

Verras je vriendin, collega, buurvrouw, zus enz. met zo'n schattig badjasje voor zijn/haar zoontje of dochtertje. Een gepersonaliseerd badjasje met daarop de naam van het kindje geborduurd is natuurlijk een super leuk cadeau om te geven, maar nog leuker om te krijgen. Zie jij je buurjongetje, buurmeisje, neefje of nichtje al in zo'n mooi geborduurd badjasje rond hobbelen. Als aanvulling bij een badjasje, heeft MINIMENZ ook spuugdoekjes, slabbetjes en kruikenzakken in dezelfde kleur. Ook het speendoekje Ollie is er in dezelfde kleur en kan bedrukt worden met de tekst die jij leuk vindt. 

Geborduurde slab

Ook op een fleurige Slab kan de naam van jouw kindje geborduurd worden. Een slab is altijd handig. Kleine kinderen kunnen heerlijk kliederen met het eten en knoeien veel, een slab is dan onmisbaar. Hoe leuk is het om een slab te geven die gepersonaliseerd is met de naam van het kindje. Kies je eigen kleur slab en kies de kleur waarin je de naam geborduurd wilt hebben. Een slab is ook heel leuk in combinatie met een spuugdoekje in dezelfde kleur of misschien wel een gepersonaliseerd badje met de naam van de klein man of vrouw daarop. En wat dacht je van zo'n leuk speendoekje, genaamd OLLIE, ook die is er in dezelfde kleur en kan bedrukt worden met de naam van het kindje of met een andere tekst die jij leuk vindt. 

Speendoekje Ollie

Een speendoekje is natuurlijk ideaal om de speen niet kwijt te raken. Zo kan het kindje ook lekker kroelen met het doekje. Op het doekje kan de naam van het kleintje bedrukt worden, maar ook een andere gewenste tekst is natuurlijk een optie. Heb je al gezien dat er ook slabbetjes, spuugdoekjes, kruikenzakken en badjasjes zijn in dezelfde kleur. Okergeel, koper kleurig, grey/blue, roze, blush en stone green zijn kleuren van nu. De producten zijn mooi met elkaar te combineren en kunnen allemaal gepersonaliseerd worden. Geef tijdens het bestellen even door welke naam of bedrukking jij erop wilt hebben. 

Knuffels en Knuffeldoekjes

We hebben ook een aantal knuffels die geborduurd kunnen worden. De knuffels vind je bij de geborduurde knuffels. Een knuffel met op het buikje de naam van de baby is een heel leuk en persoonlijk cadeau om te geven bij de geboorte van een baby. Ga je ook kraamvisite dan is het een mooi cadeau om te geven. Ook de knuffels van Happy Horse zijn super zacht en met een geborduurde naam op het oor ook heel leuk om te geven. En natuurlijk voor de ouders ontzettend leuk om te krijgen. Deze knuffels zijn niet alleen lekker zacht en mooi om te zien, maar ze staan ook heel leuk als decoratie op de babykamer.