Mike en Molly

Fien en Teun Oud-Alblas

Mike & Molly zijn twee lieve schapenvriendjes die wonen op de boerderij van Fien & Teun. Ze hebben een lekkere warme, wollen vacht en zijn dol op spelen in de grote, groene wei! Mike & Molly is hét merk voor de allerkleinsten. Ontdek samen met de schapenvriendjes alles over kleuren, vormen, geluiden en meer!

Prijzen zijn inclusief feestelijk inpakken

Fien en Teun

Fien en Teun, twee vrolijke boerenkinderen, ontdekken al spelenderwijs het Hollandse landleven op de boerderij in het dorpje Molenwaard. Hier beleven ze de leukste avonturen met hun dierenvriendjes Sebastiaan het varken, Rosa de koe, Pim de hond, schaapjes Mike & Molly en Stip de pony. Uiteraard mag ook meneer Beer niet ontbreken. Leuk voor je kindje om net als Fien en Teun spelenderwijs van alles te leren en ontdekken. Je vind hier niet alleen de uitdeelboekjes van Fien en Teun, maar ook een aantal hele mooi voorleesboeken bijvoorbeeld over de mooie molens van Kinderdijk

Tuinieren met Fien en Teun

Fien en Teun zijn echte buiten kinderen en ontdekken spelenderwijs allerlei leuks. Hoe leuk is het als jouw MINIMENZ ook met zo'n leuke schep of bezem van Fien en Teun kan rommelen in jouw tuin. Met de gieter van Fien en Teun kan jouw kleintje de plantjes water geven. Een paar werkhandschoentjes aan en klaar om aan het werk te gaan. In het zomerse zonnetje mogen de teenslippers van Fien en Teun uiteraard ook neit ontbreken en is er een feestje te vieren? Met zo'n super leuke Fien en Teun slinger in de kamer of in de tuin is het pas echt feest. 

Mike en Molly

Mike en Molly zijn twee schapenvriendjes die samen met alle andere boerderijdieren wonen op de boerderij van Fien en Teun. De twee schaapjes zijn één jaar en beleven samen de leukste avonturen. Mike springt het liefst over hoge hekken. Molly vindt dat altijd een beetje spannend. Zij graast liever in de wei of gaat op bezoek bij één van de andere boerderijdieren. Naast Mike en Molly is ook Sebastiaan het varken van de partij. Ook mogen Stip de pony en meneer Beer natuurlijk niet ontbreken.