Traktaties

Uitverkocht

Fien en Teun Uitdeelboekje

€ 9,99
Uitverkocht

Fien en Teun Uitdeelboekje

€ 9,99

De uitdeelboekjes van Fien & Teun bevatten de leukste verhalen van het boertje en boerinnetje, maar zijn dan zeer geschikt als klein uitdeelcadeautje. In deze set zitten 2x5 exemplaren van twee vrolijke Fien & Teun-boekjes: 'Fien & Teun werken in de tuin' en 'Fien & Teun voeren de dieren'. Verras je vriendjes en vriendinnetje met deze boekjes om zelf te lezen of om uit voorgelezen te worden.

Voor de leukste en origineelste traktaties kun je ook terecht bij Klein en Kleurig. Klik op onderstaand logo om de site te bezoeken. 

Klein & Kleurig maakt vrolijke traktaties en kleine kado's op maat.
Alles heel persoonlijk met een foto van de jarige, een felicitatie op de verpakking en in het thema zoals jij dat wil. En dat alles snel en voordelig bij je thuis geleverd.

Verder bedrukken/bestickeren wij diverse materialen, zoals gekleurde bekers/bakjes, puntenslijpers/linialen en sleutelhangers/boekenleggers. Veel is terug vinden op onze website , maar bij vragen of eigen ideeën neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of via info@kleinenkleurig.nl. Ook zijn wij via facebook goed bereikbaar.