De tuin in 

Scrunch

Deze hippe én ecologisch verantwoorde ‘Scrunch’ emmers, gieters en strandvormpjes neem je overal mee naartoe! Je kan ze extra klein opvouwen om zo in je (strand)zak of bagage te laten passen. Ze kunnen geplet, gebogen, gevouwen en opgerold worden zonder vorm te verliezen.

Kijk voor de Fien en Teun tuinspulletjes onder de tekst

Deze hippe én ecologisch verantwoorde ‘Scrunch’ emmers, gieters en strandvormpjes neem je overal mee naartoe! Je kan ze extra klein opvouwen om zo in je (strand)zak of bagage te laten passen. Ze kunnen geplet, gebogen, gevouwen en opgerold worden zonder vorm te verliezen. De mogelijkheden zijn eindeloos: water dragen, zandkastelen bouwen, fruit en groenten plukken, je auto of fiets wassen,… Of gebruik de emmertjes binnenshuis als planten-, kruiden- en bloemenpotje of om je potloden en stiften in te bewaren.

De emmers, gieters en strandvormpjes in mooie zachte kleuren worden gemaakt van flexibele, food-grade siliconen. Hierdoor zijn ze heel zacht en flexibel, maar toch ongelofelijk sterk en duurzaam. Daarbij kan je Scrunch-spullen zonder problemen buiten laten liggen in de vrieskou, aangezien siliconen ongevoelig zijn aan extreme temperaturen. Bovendien zijn siliconen milieuvriendelijk, niet-toxisch, recycleerbaar en makkelijk schoon te maken.  De collectie is compleet met de stevige Scrunch-schepjes, gemaakt van harde kunststof.

Lekker kliederen met zand en water is iets wat (de meeste) kinderen al jaren lang met plezier doen. Maar hoe leuk is het dat jij dan ook gezellig in het zonnetje kan genieten van je mooie tuin! Of het nu gaat om de aanleg, het houtwerk of de bestrating. Buiten Gewoon Tuinen is in alles gespecialiseerd. Klik op het logo om contact op te nemen en maak van je droom een tuin!

Fien & Teun

Van alles

Buiten Gewoon Tuinen

al 10 JAAR specialist in tuinaanleg